9653 Répcelak, Petőfi Sándor utca 56. 1.

Tel.: +36 30 817 0993

iroda@varosuzem-repcelak.hu

Aktuális

Veszélyes fák kivágása

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az időjárás függvényében 2019. május 2-án, csütörtökön, a kora délutáni órákban veszélyes fák kivágást végezzük a Linde játszótéren. Az érintett területet - a játszótér és a focipálya közötti zöldterületet - a munkák idejére (kb. 2 óra időtartamra) lezárjuk, a Petőfi utca érintett szakaszán forgalomkorlátozás lesz érvényben.

Kérjük az érintetteket, hogy a gépjárművekkel járjanak el a területről.

Megértésüket köszönjük!

Répcelaki Városüzemeltetési Kft.

Fasorültetés a Széchenyi utcában

Társaságunk 2017. tavaszán a Széchenyi utcában közel húsz elöregedett, díszét vesztett fát, tuját vágott ki, és több helyütt az árkot is helyreállította. Helyette 85 magas törzsű vérszilvafát (Prunus cerasifera Nigra) ültettünk el, viszonylag sűrű térállásban.

Cserjeágyás kialakítása a temetőnél

A ravatalozó megújulásával egy időben a temetőkerítés melletti szegélyágyásba talajtakaró, örökzöld-télizöld évelőket és cserjéket (bőrlevél, kúszólonc, kúszó madárbirs, zöldmeténg, kúszó kecskerágó stb.) telepítettünk.

Fasorültetés a Hunyadi utcában

2017. őszén a Hunyadi utca jobb oldalára 50 darab fehérvirágú díszcseresznyét (Prunus avium Plena), 2018. tavaszán az utca bal oldalára 50 db liliomfát (Magnolia kobus) ültetett el.